p2hv{}erlappingourstyleplease{position:absolute;top:0;left:0;bottom :0;widthpx;padding:0;margin:0;overflow:auto}.p2hv. WFT Basis; Wie als financieel dienstverlener werkzaam is, moet zich houden aan de Het opstellen van een goed klantprofiel is een van je werkzaamheden. S.V.C. Workshop Klantprofiel. @ W.F.T. Schade – Leven – Beleggen – Basis. @ D.I.N. Workshop Toekomstvoorzieningen. @ S.E.F.D Assurantie B Diploma.

Author: Dakus Akinozragore
Country: Samoa
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 20 May 2017
Pages: 192
PDF File Size: 13.31 Mb
ePub File Size: 2.38 Mb
ISBN: 287-7-86951-441-2
Downloads: 57017
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dailkis

Beroepen Blog 5 goede redenen om verder te studeren na een mbo-opleiding 1 maand geleden. De cursus WFT kent een gemiddelde studieduur van 2 tot 6 maanden. Daarnaast zijn we in staat om met ons netwerk aan integratiepartijen een totaal oplossing te bieden.

De WFT basis cursus op mbo-niveau geeft de mogelijkheid om een andere WFT opleiding te volgen waaronder WFT schadeverzekering, consumptief krediet of hypothecair krediet. Een goed klantcontact is hierbij belangrijk, daarom leer je alles over de consument en de bijbehorende juridische positie.

Bekijk de video hoe Aegon dit aanpakt, deels in samenwerking met Figlo.

Digitaal werken by Jordy Frodyma on Prezi

Daarnaast kunt u eenvoudig een adviesrapport samenstellen. De studiebelasting van de opleiding WFT koantprofiel bedraagt gemiddeld 60 tot 70 uur. Heb je het artikel zojuist gelezen, maar zit je nog met vragen omtrent ‘WFT basis’, of wil je graag een opmerking toevoegen? Het maakt hierbij niet uit of het gaat om hypothecaire kredieten, schadeverzekeringen of sparen en beleggen.

  ARISA SPARTITI PDF

Ook tussenpersonen en adviseurs kunnen deze opleiding volgen. Cursus of klantprofiwl WFT basis De ene aanbieder of instelling spreekt van een cursus, de andere van een opleiding. Was deze informatie nuttig? Hiermee toon je aan dat je voldoende deskundig bent om op te treden als financieel dienstverlener. Hierbij wordt er dieper ingegaan op de lesstof uit de mbo-opleiding.

WFT Basis – Wet op Financieel Toezicht? Uitleg en meer!

Laat die dan hieronder achter. Alleen dan kom je in aanmerking voor een WFT vergunning. Kijk dan klantprotiel bij de volgende aanbieders: In deze video vertelt Rene Frijters, medeoprichter van Knab, over zijn visie op financieel advies en welke rol Figlo daarin speelt voor Knab. WFT Basis Vergelijken v.

Wie als financieel dienstverlener werkzaam is, moet zich houden aan de regels van de Wet op het Financieel Toezicht WFT. Wil je weten waar jij je WFT Basis kunt behalen? Ook is het mogelijk om studiebegeleiding te zoeken, waardoor de studiebelasting niet te veel uitloopt.

Heb je vragen over WFT basis? Klanten Onze klanten Samenwerkingspartners Succesverhalen. Beroepen Blog Meer jongeren kiezen voor een opleiding tot makelaar 3 weken geleden. Deze wet is ingegaan vanaf januari Met Figlo Hypotheken geeft u snel en eenvoudig hypotheekadvies. De WFT basis opleiding wordt in de meeste gevallen op mbo-niveau gegeven.

  EXERCICES CORRIGES BARYCENTRE PDF

Vanaf 7 juli is Figlo Hypotheken beschikbaar.

Figlo Hypotheken

Figlo Connect Met Figlo Connect richt u in korte tijd een eigen adviesapplicatie of zelfs een complete online verkoop-omgeving in. Na afloop van de opleiding Wie de cursus WFT basis heeft gevolgd, is in staat om consumenten of bedrijven te voorzien van financieel advies, of hierin te bemiddelen. Het opstellen van een goed klantprofiel is een van je werkzaamheden. Bij een studieduur van 4 maanden betekent dit dat er 4 tot 6 uur per week geleerd wordt.

Hiermee word je goed voorbereid op het examen.

Ook kan het behaalde certificaat ingebracht worden klantproflel vrijstellingsbewijs, waarbij het gaat om ongeveer 25 studiepunten. Voor werkgevers geldt een aantrekkelijke fiscale regeling die onder de scholingskosten vallen.

De ene aanbieder of instelling spreekt van een cursus, de andere van een opleiding. Nieuwe werknemers krijgen daarom vaak deze opleiding aangeboden. Niet alleen leer je klanten van een goed advies te voorzien, ook behandelt de lesstof het begeleiden van een kredietaanvraag proces en het maken van afspraken hierover met de klant.

Klik hier om te reageren.